2011-04-07

Good morning, sunshines.

Remontti näytti sitten venähtävän muutaman kuukauden mittaiseksi, kiitos oman saamattomuuteni. Ongelmienkin kautta kuitenkin, nyt tämä on tällainen. Nykyideen header-kuvaan olen niin paljon kiintynyt, että jääköön se tuollaiseksi.

Btw, nyt olisi tarkoitus puhtaalta pöydältä aloittaa kaikki. Näin ensimmäiseksi voisin perusjutuista lähteä liikkeelle, eli minusta itsestäni.


Olen siis (valitettavasti) naispuolinen opiskelija täältä Suomi-neidon alapäästä, eli Espoosta. Opiskelen parhaillaan Helsingin kuvataidelukiossa, ja juuri tuon taiteilun voisi laskea jonkinmoiseksi harrastukseksikin. Muita elämäni olennaisia osia ja rakkaudenkohteitani on musiikki, keikat, kauniit asiat, ihmisten kanssa hengailu ja erittäin random toiminta. Omistan kaksi tyttömarsua. Erittäin rakkaita ovat ja elämäni kantavimpia kivijalkoja. Muutoin olenkin aika nolife, kofeiiniholisti ja neurotismiin taipuvainen. Mutta ei se mitään. Ehkä.

Muuta en nyt rupea selittämään, etten aja nyt ainakaan heti kaikkia ihmisiä pois antamalla mielikuvan, että olen joku mielipuolinen psykopaatti. Ottakaa itse enemmän selvää, jos kiinnostaa. Kysellä, kommentoida ja lukea saa vapaasti. Myös random-jutustelu on sallittua, mutta mieluusti sen voisi hoitaa gallerian puolella. Rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja yksi vahvimpia periaatteitani on olla kiltti jokaiselle, joten ei tarvitse pelätä tulla moikkaamaan. : D

Se on nyt kuitenkin Adios, see ya !

2 kommenttia:

  1. OI, mukavaa kun päivittelit tätä. Saanpa sit sunkin blogias alkaa lueskelemaan. ~
    Sul on muuten todella ihailtava toi kirjotus tyyli, tätä voi suoraansanoen sillain fiiliksillä lukea. :D

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista